Hogyan lehet emlékezetes a csapatépítés?

Csapatépítés

Oszd meg a bejegyzésünket

Egy csapatépítés akkor emlékezetes, ha más.

Egy sztori alapú csapatépítés olyan, mint egy közös kaland: minden résztvevő egy új világba lép, ahol a kreativitásuk és együttműködési készségük teszi lehetővé, hogy megoldjanak egy sor kihívást és rejtélyt.

Ebben a világban a munkatársakból hősök válnak, akiknek közös erővel kell legyőzniük a történet szövevényes intrikáit. Az emlékezetesség kulcsa itt nem csupán a feladatok összetettségében, hanem a közös élményekben, a nevetésben és azokban a pillanatokban rejlik, amikor a csapat együtt ünnepel egy-egy sikeresen megoldott rejtélyt.

Egy (jó) sztori alapú csapatépítés lehetőséget ad arra, hogy a munkatársak kilépjenek a mindennapi munka rutinjából, és egy teljesen új szituációba találják magukat, ami felfedi rejtett tehetségeiket.

A különleges karakterek – akiket híres magyar színészek játszanak -, a helyszínek, a fordulatos történetvezetés és a meglepő befejezések mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a csapatépítés ne csak egy elfelejtendő nap legyen, hanem egy olyan kaland, ami hosszú időn át beszédtémát szolgáltat az irodában.

A sikerhez vezető út nem könnyű – tele van akadályokkal és rejtvényekkel –, de éppen ezek a nehézségek kovácsolják össze a csapatot. És amikor a nap végén mindenki visszatekint a közösen átélt kihívásokra, a kudarcokra és a győzelmekre, rájönnek, hogy összetartoznak, mint a történetük hősei. Ez teszi igazán emlékezetessé a sztori alapú csapatépítést: nem csak egy napot töltöttek együtt, hanem együtt írták a saját történetüket.

Nálunk semmi nem számít, csak Te és a mosolyod!

A mai világban sok szó esik az egyenlőségről – arról, hogy nem teszünk különbséget anyagi helyzet, kor, nem, és egyéb tényezők tekintetében sem. Ez alapból pozitív tendencia, de vajon valóban be is tartjuk, be is tartják ezeket minden esetben, minden helyen?

Van olyan hely, ahol mindez valósan és őszintén jelentkezik? Persze, hogy van!

‘Lélekturkászás’ nélkül

Nos, anélkül, hogy szociológiai és pszichológia konzíliumot nyitnánk ezen pár mondattal, inkább csak egy érdekes és ráutaló bevezetőnek szántuk, ami elég világosan rávezet jelen blogunk fő tematikájára.

Ami konkrétan az lenne, hogy bizony van olyan, amikor a fentebb taglalt szempontok egy helyen, egyszerre jelentkeznek egy bizonyos szegmensben: ez pedig a Team’Story csapatépítése és programjai. De hogyan is értjük ezt konkrétan?

Nos, úgy hogy nálunk, illetve a programjainkat tekintve – különös tekintettel a csapatépítőkre – valóban nem létezik megkötés semmilyen – de szó szerint semmilyen – tekintetben és értelemben -, azaz nem teszünk megkülönböztetést és nem éreztetünk hasonlót játékaink során.

Itt nem számít a kor, a nem, a beosztás, a fizetés mértéke, itt csak egy számít, hogy ki mennyire tud részt venni a játékokban és mennyire érti, mennyire élvezi azt. 

Semmi más nem lényeges, csak ezek a faktorok!

Ami fontos, ami számít, avagy a mozgatórugóink

Nekünk csakis Te vagy a fontos, és mindenkinek örülünk tiszta szívből, aki velünk együtt lélegzik és pulzál a játékok dinamikai lüktetésével, miközben felhőtlenül jól érzi magát. És közben még jó esetben a kollégáival is szorosabb kapcsolatot épít ki, illetve sok mindent megtud róluk, ami addig talán rejtve maradt.

Csakis így élhetünk át egy igazán emlékezetes élményt, amiből tanulni és fejlődni lehet, persze maximálisan megtartva és kiemelve a játék élményét.    

Látogass el hozzánk, ismerj meg minket és nézz körül! Ez az a csapatépítés, amely kizökkent titeket a megszokottból.

Egészen más szemszögből lehet hétfőn ránézni a munkára, a munkahelyre és a kollégákra egy-egy ilyen csapatépítő után, a legtöbb esetben a munka is jobban, pörgősebben, olajozottabban halad, illetve az általános jókedv is nagyobb.

A TeamStory pedig ennek él, pontosabban ez éltet és mozgat minket. Ennek köszönhetően vannak új motivációink és a Ti örömötök és vidámságotok késztet minket arra, hogy minden reggel már új ötleteken törjük a fejünket és várjuk a következő találkozást.

nyomozós csapatépítő

Szerek nélkül, szertelenül

Ez a mi kábítószerünk, az érzés, amit átélhetünk, az energia, amit adunk és visszakapunk tőletek, amit látunk a nevetéstől kipirosodott, ragyogó arcokon és a csillogó szemekben.

A játékot pontosan ezért is ajánljuk minden korosztálynak, minden érdeklődési körű embernek, függetlenül bármiféle egyéni vagy szociális rétegződéstől.

Itt mindenki eggyé válik a játék feloldozó, önfeledt és mámorító kavalkádjában, ahol nincsenek problémák, számlák, megoldatlan ügyek /azaz vannak, csak ezek egészen más, élvezetes megoldatlan ügyek :)/, nincs fejfájás, számonkérés, határidők és gyomorgörcs, itt csakis az állandó nevetéstől görcsölhet be a hasa mindenkinek!

Nagyon szeretnénk ha mindenki megtapasztalná ezt az élményt, semmi másra nem vágyunk, mint hogy mindenkivel eggyé váljunk a játék bűvkörében, amiben ismerőssé és barátokká válunk és megismerhetjük egymás rejtett értékeit és érzelmeit.

Bízunk benne, hogy előbb-utóbb Veled is találkozunk valahol, ahol a TeamStory kitűzi a jókedv, a boldogság és az önfeledt szórakozás zászlaját és hadba vonul a szürke mindennapok, az egyhangúság és a rosszkedv ellen. Dacolva a megszokott rutinból fakadó fásultsággal és egyhangúsággal, amik nem győzhetnek ebben a csatában!

Már csak Te hiányzol!

Szeretnénk megmutatni Neked világunkat, ahol tényleg nem érezheted magad kívülállónak , mert semmi nem számít, csak Te és az érzéseid, illetve gondolataid, vágyaid és az örömed.

Ez a Team’Story birodalma, egy egészen más Univerzum, amiben neked is pont ugyanannyi helyed van, mint nekünk és bárkinek.

Ez az igazi egyenlőség és elfogadás helye, ahol csak Rád vagyunk kíváncsiak arra, hogy ki is vagy valójában és miket rejtesz a szívedben, valamint a fejedben!

Keress minket, hívj és mi megyünk – és amiket fentebb írtunk, azok ezerszeresen éreztetik majd magukat egy élő találkozás és csapatépítés folyamán. Ami ekkor átjár majd, az valami egész más lesz, mint amiket eddig gondoltál rólunk és a játékainkról.

Hívj minket, megyünk és várjuk a találkozást minden érdeklődővel!

Üdvözlettel és öleléssel,

A Team’Story csapata

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top