#szolgáltatásaink

Az élethez csupán két dolog kell: show és kenyér. Egyik sem mindegy, hogy milyen!

A Team’Story igyekszik olyan show-ról és olyan szórakoztatási formáról gondoskodni, ami garantáltan kikapcsol és egy időre más dimenzióba repít, elfeledtetve a mindennapi gondokat és problémákat.

Tarts velünk ezen az úton, tekintsd meg szolgáltatásainkat és reméljük, hogy egy napon Veled is átélhetjük a színészet és szórakoztatás mámorító, semmihez nem fogható elegyét!

Csapatépítő program színészekkel

TeamStory szolgáltatások

Tekintsd meg elérhető programjainkat!

Sztori alapú taktikai játék

Egy 4D-s film kellős közepébe belecsöppenni? Lehetséges? Bizony!

Nem, nem kell megijedni: Nektek nem kell szerepelni 🙂 !

Élő, sztori alapú játékainkban az ország meghatározó színészeinek alakítása révén izgalmas megtörtént sztorik közepén találjátok magatokat, ahol az adott kor módszereit és taktikáit alkalmazva juthattok előre. 

Egy történet során 6 programelemmel is találkozhattok. A programelemekből kedvetek, személyiségetek és hangulatotok szerint szabadon választhattok, így segítve csapatotokat a történet értékes tagjaként. Ez a szabad választás garantálja a biztos jó kedvet és egy felejthetetlen új élményt, melyet a résztvevő és szervező kollégáid is egyaránt keresnek. Létszám: kb. 20-140 fő.

Az egyes programelemeknek és a sztárszínészek közreműködésének köszönhetően azokat is aktivizálja a sztori alapú történet, akik kerülnek bárminemű megnyilvánulást mások előtt. Viszont szeretnek tervezni, taktikázni, együttműködni és minimális feszengés nélkül játszani és emlékezeteset szórakozni.

A kezdő történet megismerése után a program interaktívvá válik és a játékosok taktikája lendíti előre a történetet, úgy, hogy az alábbi párhuzamosan  futó játéktípusokba csatlakozhatnak szabadon:

Nyomozás, kincskeresés, szabadulás, kódfejtő játék, kaszinó. 

Csapatépítő program színészekkel

Team’Story játékmix 3 választható történettel

Többféle játékból választhatnak megrendelőink, mindenki azt,amelyik illik hozzá. Ezeket pedig 3 alaptörténetbe illesztjük – ehhez is sztárszínészeink adják a történetek kereteit.

Játék ‘5 az egyben’

5 játékot egyesítünk ezen címszó alatt: nyomozóvacsora, kincskeresés, szabadulószoba, kódfejtés és a kaszinók világa. A csavaros és izgalmas történetek közepette, körülvéve kitűnő színészek mesteri játékával pontosan úgy fogod érezni magad, mint egy sztár.

Csapatépítő program

De még ezt is meg tudjuk fejelni: kérés esetén profi stábunkkal ki is tudunk települni egy általatok választott helyszínre. Máris „szövegkönyvet” kaptok és közben ismert és népszerű szinkronszínészek és hangmérnökök instrukciói alapján készülhettek fel az izgalmas és varázslatos szinkronizálásra.

Szinkronizáló workshop

Nicolas Cage, Angelina Jolie, Robert De Niro, vagy Julia Roberts magyar hangja lehetsz! Jól hangzik?

Te is biztosan játszottál már a lenémított TV előtt ‘szinkronizálósat’, igaz? Újabb vágyálom sokak számára, hogy a hangját kölcsönözze ismert karaktereknek. Nos, tőlünk csak kérned kell és már teljesítjük is! Technikai segítségünkkel és ismert szinkronszínészeinkkel világhírű filmeket vagy meséket tudtok újraszinkronizálni, 5-50 fős csapatokra kalibrálva. Ha többen vagytok, ötleteljünk!

Ha valami, ez igazán egyedi élmény! Szoros összhangban dolgozhattok együtt – ez egyrészt kiváló móka, másrészt erősíti a csapatmunkát, az egymásra figyelést, mely kiváló kollegiális ritmust eredményezhet.

  • Szinkronizáló játék 5-25 fős csapatoknak

Most alkalmad nyílik megismerni ezt a kívülállók számára zárt, misztikus világot. Betekinthettek egy szinkronstúdió működésébe és a profi szinkronszínészek munkájába budapesti stúdiónkban.

Csapatépítő program színészekkel

Személyiségpszichológia Workshop

Kivel, hogyan, mikor, miért? Térképezz fel másokat és könnyíts a mindennapjaidon is!

Profi színészekkel karöltve felfedezni a személyiségek sokszínű, de kusza világát? Látványos és vicces foglalkozás keretein belül a vevők és érdeklődők feketeöves mesteré válni? Hogy is van ez? A pszichológia lenyűgöző eszközeivel közelítjük meg a terepet, a DISC alapjaira építkezve. 

Évfordulós és jubileumi köszöntések a Team'Storyval

Adni, az egyben kapni is – az igazi érték az, amit mérni nem lehet…

Jeles évforduló, sikeres próbaidő, esetleg nyugdíjba vonulás vagy születésnap? Ha egy igazán emlékezetes élménnyel szeretnétek meglepni hőn szeretett régi vagy újabb kollégáitokat, erre is tudunk megoldást. Okozz feledhetetlen, örök életre szóló élményt és csalj mosolyokat és (öröm)könnyeket a jól ismert arcokra jubileumi köszöntéseink által! 

Céges köszöntés színészekkel

Tárulj, világ!

Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut magunkra, ismerőseinkre, a minket körülvevő világra, a szemünk előtt lévő csodák befogadására, az igazi emberi érzelmek újrafelfedezésére és elmélyítésére. Álljunk meg néha, nézzünk körül és engedjük a világot átáramlani a pórusainkon keresztül, egészen a sejtjeinkig és csodát fogunk látni…


Engedd, hogy részesei legyünk ennek és ellazítsunk, kikapcsoljunk, elvigyünk pár órára egy másik világba. Keress minket – mi megyünk Hozzád és csak Rád figyelünk majd, hogy utána együtt lehessünk már mindig.

Team'Story stáb

Team’Story Freevent

‘Van itt minden, mint a búcsúban!’

A Freevent program-összeállítás egy 15-20, sikeres és szórakoztató programból álló csomagot takar. Kóstoló programok, nyomozós játék, szoborépítés, kvízek… bármi egyedi (is) megtalálható a programban. Természetesen ez a lehetőség is a kedvelt és sikeres színészek nevével fémjelzett és 200 főt, vagy afölötti létszámot is ki tudunk szolgálni. 

Ez a színes és változatos program szinte mindenhova megfelelő: csapatépítésre, céges születésnapokra vagy akár családi napra is. Az összeállítás mindig egyedi szempontok alapján történik, azaz bármit kívánhat a megrendelő, minden kívánságot teljesítünk!

Egyedi műsorok, estek

50-60 perces, vagy másfél órás egyedi műsor. Szórakoztató performance céges vacsorára, impro-est műsor egyedi testreszabással is, akár tematikusan is.

Csapatépítő program színészekkel

A jelszó:

Team & Play – egy örök élmény új dimenziója, mely onnantól már mindig Veletek lesz!

Scroll to Top