A Team’Story csapatépítőjének legnagyobb sikertörténetei

Csapatépítő program színészekkel

Oszd meg a bejegyzésünket

Találkozni, együtt lenni, együtt lélegezni és együtt tanulni munkatársaiddal, illetve Magyarország legjobb és legtehetségesebb színészeivel, miközben rengeteg új tudásra és tapasztalatra tehetsz szert? Hogy mindez csak filmbéli fikciónak tűnik? Ha Te is így gondolod, olvass tovább és hamar rájössz, hogy a filmek néha akár valósággá is válhatnak – főleg a Team’Story csapatépítő eseményein!  

De hogyan is válhat mindez elérhetővé, mi is ez tulajdonképpen? A Team’Story nem más, mint egy sztori alapú taktikai csapatjáték, melyet cégek vehetnek igénybe. 

“A Team’Story összetett, csapatépítő jellegű programjában mindenki megtalálta a személyiségéhez legjobban illő szórakozást – és mi ezt kerestük a Covid után. Dolgozóink régi vágya teljesült a feladatok kipróbálásával, miközben a játék nagyon sokat segített a cégünkben újra kiépíteni és megszilárdítani a személyes kapcsolatokat.’ Nestlé, Kispál Márta, Internal Event Manager”

TOP-kategóriás színészek

Kincsem, BUÉK, Terápia, Válótársak, Aranyélet, A Tanár, vagy a Munkaügyek – nem nagyon van itthon olyan tévénéző, aki ezekből a kitűnő filmekből és sorozatokból ne ismerne többet, ezáltal pedig a karakteres szereplőket is fel tudja idézni a legtöbbünk. Nos, hazánk top-kategóriás színészei fogtak össze ebben a kezdményezésben, hogy olyat nyújtsanak, amire eddig még nem volt példa. Röviden: televíziós és mozis alkotásokban szereplő sztárokkal játszhattok egy sztoriban. Bizony, jól olvastad!

Team'Story Al Capone témájú csapatépítője

Ilyen nevekkel lehetetlen, hogy ez a program nem lesz életre szóló élmény!

“Igazi csapatmunka volt és minden csapattag benne volt a sztori megoldásában. Egy percig sem unatkoztunk! Sürgés-forgás, több szálon futó események, csavaros történet és izgalom legvégéig” Domokos Péter, E-Print Magyarország Zrt, ügyvezető

Az összefogás célja, hogy a csapatépítő eseményen a résztvevők 100%-a jól érezze jól magát. A kreátorok ebben a szellemben formálták át és újították meg a céges eseményt. Mielőtt bárki megijedne: nem kell senkinek hirtelen csúcsszínésszé avanzsálódnia, azaz nem kell szerepelnie! A sztori alapú játékokban az ország meghatározó színészeinek alakítása révén izgalmas történetekben találhatja magát bárki, ahol az adott kor módszereit és taktikáit alkalmazva juthatnak előre a résztvevők. Talán nem túlzás előre kijelenteni, hogy egy ilyen program egy életre szóló élmény, amellett, hogy kellemes szórakozás és fejlődési lehetőség is. Ezáltal a kollégákkal szorosabb kapcsolat alakulhat ki és így a cég is sikeresen erősödhet. Végülis ez a csapatépítő lényege, nem? 

Látogass el a Team’Story oldalára és tudj meg többet!

De vissza a programok általános részleteire: egy történet során 6 programelemmel is lehet találkozni. Szükség lehet akár kincskeresős, kódfejtős, nyomozós és szabadulószobás tapasztalatokra, de még a szerencse és az üzleti képességek is próbára tehetőek sok esetben. Az említett programelemekből kedv, személyiség és hangulat szerint szabadon lehet választani, így segítve a csapatokat a történet értékes tagjaként. Ez a szabad választás garantálja a biztos jó kedvet és egy felejthetetlen új élményt, melyet a résztvevők és a szervező kollégák is egyaránt keresnek.

‘Igazán megtisztelő volt testközelben együtt játszani a híres színészekkel. Olyan volt, mint egy élő társasjáték. Teljesen magával ragadott a hangulat és maximálisan a karakterek bőrében érezhettük magunkat. Abszolút közvetlen, baráti kapcsolatot létesítettek velünk a játék, ahogy azt követő kötetlen beszélgetés során is.’ Hungexpo Zrt, Babis Bernadett, ügyvezető asszisztens

Alig találunk olyan eseményt, amelyen mindenki jól érzi magát…

Ha HR-es vagy és belsős rendezvényekkel foglalkozol, nyilván tudod, hogy mekkora kihívás minden alkalommal valami újat nyújtani a kollégáknak és ismerős lehet a fenti mondatban vázolt helyzet is… A Team’Story végre egy olyan céges esemény, amely során mindenki magának választja a számára izgalmas programelemeket. Ez az élmény pedig tényleg mindenkit leköt, így garantált a program sikere!

Ha a Team’Story-t választod, biztosan nem lesz rémálom a csapatépítés (programszervezés), hiszen nem is igazán kell szervezned…

Interaktív csapatépítő program

A játékok során Magyarország meghatározó színészei biztosítják a sztorit. Az ő színészi alakításuk által igaz történetek közepébe csöppenhet mindenki, ezzel teremtve a résztvevők számára izgalmas, élő társasjátékot.

Szabadon választható

A program ötvözi a ‘nyomozós’ vacsorák hangulatát, a kódfejtő játékok izgalmát, a szabaduló szobák atmoszféráját, és a kincskeresés élményét a kontaktszínház világával egy izgalmas ‘időutazás’ során.

Team'Story kaszinó témájú csapatépítője

A kép önmagáért beszél, jókedvben és őrültségben nem lehet hiány! 

‘Élmény, szórakozás, tanulás és óriási hangulat. Ezekkel a jelzőkkel tudom jellemezni azt a két napos tréninget, amin az értékesítői hálózatunkkal közösen vettünk részt… és ezt a Team’Story csapatának köszönhetjük!’ Porsche Hungaria Kft., Nagy Mihály, Trainer

Túl sok pénz- idő- energia egy céges programot megszervezni…

A fenti gondolat is régi ismerős, de megnyugtatunk mindenkit, hogy ez esetben a szervezés és a kivitelezés is pofonegyszerű lesz. A kezdeményezés többféle formában is elképzelhető:

  • indoor/outdoor programként
  • év végi gálaestként
  • családi nap és csapatépítő
  • vagy akár workshop

A teljes körű szervezés a szolgáltatóra hárul, ők megszervezik a teljes eseményt. Utazás, helyszínek, szállás, catering – gyakorlott és rutinos partnerek segítik ebben a céget, többek között az B2Sky, Art Group, a High Vibes, a LUPA és az OTP Travel. Az egyetlen gondot csak az jelentheti, hogy a rengeteg kitűnő színész közül melyeket válassza ki az adott cég HR osztálya, vagy a kollégák közös megegyezés alapján.

Lehetetlen nem élvezni csapatépítőnket

Szabadon választhatod meg a személyiségedhez illő játékot. Így szerezhető egy felejthetetlen élmény és ez garantált, hogy mindenki jól érzi majd magát! 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot!

Igaz történetek alapján

Fordulatos csapatépítő történeteikben együtt taktikázhatsz a Viszkissel, Pablo Escobar nyomába eredhetsz, vagy akár gengszterekkel üzletelhetsz a szesztilalom idején! Akár személyre szabottan is írható egy-egy egyedi történet.

„Ügyvezetőként már a legelején láttam, hogy ez megérte! 5 perc alatt mindenkit be tudtatok vonni a sztoriba és egytől egyig a részévé váltunk! Nálunk ezt nagyon nehéz eléri, de nektek sikerült! Nem beszélve arról, hogy mekkora élmény volt ezeket a színészeket látni élőben, ennyire közelről. Köszönjük a szervezést!” Erste Ingatlan, Gégény Andrea, Ügyvezető

Ez tényleg növelni fogja a kollégák lojalitását?

Mi az, ami a fizetésemelésen kívül növeli egy munkatárs kötődését? Ha azt érzi, hogy nélkülözhetetlen és felejthetetlen élményekkel gazdagodik. A Team’Story mindkettőt képes megadni valamennyi résztvevőnek. 

Már az is önmagában megéri, hogy a magyar színházi és filmes szakma legnagyobb alakjaival lehet találkozni testközelben és akkor magáról a közös játék élményéről még nem is beszéltünk!

Bárcsak a csapat együttműködése is növekedne a program által…

Ez valóban a résztvevőkről szól, ők alakítják a történetet! Semmi sem kötelező, így nincsenek kínos pillanatok, mindenkit behúz a sztori. A csapattá alakulás elkerülhetetlenül bekövetkezik!

„Még ma is – egy hónappal a program után – emlegetnek titeket a kollégáim az irodában. Csak ajánlani tudunk benneteket, az előbb meg is adtam a számotokat egy másik igazgatóságon dolgozó vezetőnek! Köszönjük!” K&H Bank, Szabó Róbert, Régió Igazgató

A Team Building lehet szórakoztató és kellemes is – talán éppen a Team’Story csapatával?

Bizonygatni csak a bizonytalant kell, de a mai világban azért a jó bornak is kell cégér, így álljon itt pár további vélemény neves cégektől, akik már tudják, hogy nem nyúltak mellé a Team’Story szolgáltatás igénybevételével:

Team'Story csapatépítő

Mi is ilyen grimaszt vágnánk, ha valaki egy ilyen program közben nem érezné jól magát!

Végezetül néhány további vélemény a nem mindennapi csapatépítő élményekről:

„A játék tematikája nagyon jópofa és kellemes hangulata volt! A velem egy cégben dolgozókkal sokkal jobban megismerkedtem. Nagyon szükség van ezekre, mert láthatóan jótékony hatása van a mindennapi munkában is annak, hogy egyre jobban ismerjük egymást.” OTP Bank, Kuczka Beáta, Event Manager

„Soha nem gondoltam volna, hogy Elek Ferenctől elemelek pár száz dollárt, majd ennek örömére koccintunk egyet. Minden kolléga önfeledten tudott egymással kontaktálni, játszani, feladatot megoldani. Olyan emberek is, akik addig még nem találkoztak egymással.” Lounge Group, Molnár Máté, Corporate Communication Manager 

„A játék végén – amikor már azt gondoltuk, megvan a végső győztes – még mindig maradt egy utolsó csavar, ami új kaput nyitott minden csapat számára a végső győzelemre.” Festo Kft, Süle Zsófia, HR vezető

„Nagy meglepetés volt! Még nem vettünk részt ilyen programon, teljesen új helyzet és óriási élmény, köszönjük! Jövőre a többi divízióval is szeretnénk végigjátszani a programot.” Festo Kft, Süle Zsófia, HR vezető

Nos, próbáltuk érzékletesen leírni a program által kapható élményeket, de természetesen ezt élőben az igazi megtapasztalni. 

‘Ti megkapjátok tőlünk a hírességeket, a szükséges kellékeket, és persze a legfontosabbat: magát az élménnyel teli sztorit!’ – ígérik a szervezők. Kell ennél jobb végszó? Aligha! Innentől mindenkinek a saját döntése, aki pedig kimarad, az lemarad, méghozzá egy pótolhatatlan élményről. 

Mi szóltunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top