Miért éppen magyar sztárokkal spékeltük meg a Team’Story csapatépítő eseményeit?

Team'Story sztárszínészei

Oszd meg a bejegyzésünket

Túl rövid az élet ahhoz, hogy középszerű csapatépítő eseményeken vesztegesd az időd, akár cégvezető vagy, akár elszenvedő résztvevő vagy, egyetértesz?

Nem akarunk igazságtalanok lenni, tapasztalatból tudjuk, hogy mennyire nehéz megtalálni a tökéletes csapatépítő programot: azt, amit mindenki jól érzi magát, és a visszhang nem csak a főnök jelenlétében pozitív…

“Itt kell lenni”, “ki kell állni”, “muszáj” – csupa olyan szavak, amik még a legígéretesebbnek induló csapatépítő játékot is megmérgezik.

A Team’Storynál jól ismerjük az érem mindkét oldalát, ezért úgy döntöttünk, felkavarjuk a klasszikus csapatépítők állóvizét és behozunk mellé egy verhetetlen “wow”-faktort : Magyarország TOP színészeinek utánozhatatlan és megismételhetetlen játékát!

Csapatépítő és magyar sztárszínészek? Hogy jön ez össze?

A múltban számos alkalmunk adódott arra, hogy belelássunk HR-esek, dolgozók fejébe, szívébe és rájöjjünk, mi lenne a legnagyobb érték, amit egy céges csapatépítő program nyújthat.

Rájöttünk, hogy a kötelező jelleg kikapcsolása, a fantáziadús és kreatív játékok iránti igény toronymagasan vezet.

Az alapötlet szerint az Al Capone, Pablo Escobar vagy a Viszkis rabló sztoriját megelevenítve a színészek bevonnák a történetbe bevonnák a külső szemlélőket, így megteremtve egy interaktív és improvizatív játék lehetőségét. 

Már a kezdetektől láttuk, hogy a választható három alvilági történetszálba milyen jól belesimul a zseniális színészi játék és az, hogy a gengsztervilágba való belecsöppenés milyen felszabadító játékot tud teremteni.

Ha nem hiszed, egy pillanatra képzeld el azt, hogy milyen érzés lenne büntetlenül lopkodni, seftelni, a feketepiac újraosztásáról egyezkedni egy kimerítő projekt, vagy különösen fárasztó munkahelyi időszak után.

Mert mi a céges csapatépítő programok lényege? 

Az, hogy a résztvevők kiszakadjanak a munkahelyi keretek közül, és kapcsolódni tudjanak a HR-es, recepciós, marketinges stb. címkék nélkül is. Ennek terepe a játék, rendkívül impozáns társaságban!

Céges csapatépítő esemény

Ne maradj ki a csapatépítő játékból!

Hányszor okozza az a rossz szájízt, hogy mindig vannak olyanok, akik nem vesznek részt, nem állnak be, nem passzol hozzájuk a program?

Egyetlen felhozatallal szinte lehetetlen mindenkinek eleget tenni, és mi ezt nem szerettük volna a véletlenre bízni: ezért fut egyszerre 6 programelem is a csapatépítés során.

Nem fog mindenkinek a szívéhez egyformán közel állni a szabadulószoba, a társasjáték, a nyomozás, a kincskeresés, de ha egyetlen játékban mind benne van, szinte kizárt, hogy bárki is kívül rekedne a sztorin!

Sztárparádé

A kívülállóság méregfogát kihúzva ugyanezt kívántuk tenni a felejthetőséggel is, és ehhez ismert színészeket hívtunk segítségül – akik örömmel igent is mondtak!

Karnyújtásnyira vitázik tőled Ónodi Eszter és Péterfy Bori?

Élőben hallod Bradley Cooper magyar hangját, és jóformán egy film kellős közepében ülni?

A Team’Story pontosan ezt az élményt kínálja a csapatépítői során.

Óriási élmény élőben látni Rajkai Zoltánt, Kovács Lehelt, Döbrösi Laurát, Elek Ferencet, Gubás Gabit és a többi csodálatos színészt, és ez egy vicces csapatépítő játékkal ötvözve maga a nagybetűs Felejthetetlenség!

Gondolj bele, mit érez a munkatársad, mennyire ágyaz meg a lojalitásának az, amikor azzal szembesül, hogy te nem sajnáltad az energiát és a kreativitást a szervezéstől, a legismertebb, legkedveltebb színészeket hoztad össze az Ő kedvéért? 

Nem titkoljuk, töretlen siker és hónapokig tartó lelkesedés a reakció a Team’Story csapatépítőire.

Céges csapatépítő esemény

Interaktív színház

Tegyük fel, hogy Te egyik programot sem kedveled (bevallhatod nyugodtan): nem hoz lázba a kincskeresés, nem érdekel a kódfejtés, a szabadulószoba nem áll közel a szívedhez, és – ami a legtöbb emberben közös – rettegsz attól, hogy szerepelned kelljen.

Ez rendben is van, szögezzük le gyorsan: nem kell szerepelned, egyik esetben sem.

A színházat, az elragadó színészi alakítás, a spontán kipattanó párbeszédek és a történetszál váratlan alakulása meg tudja ragadni a figyelmedet?

A Team’Story csapatépítői arról szólnak, hogy érezd jól magad, semmi sem kötelező.

Teljes értékű élmény az is, ha a melletted zajló színészi játékot figyeled, és azt látod, hogy úgy oldódnak fel a kollégáid, mint whiskey-ben a jégkocka.

Tudtad, hogy nálunk nem csak a sztori alapú taktikai játékot kérheted, hanem van személyiségpszichológiai workshop, évfordulós köszöntés, vagy szinkronizáló workshop is?

Bármelyiket is válaszd, a páratlan színészi játékra és az önfeledtségre számíthatsz!

Szeretnéd emlékezetessé tenni a céges csapatépítőt és végre tényleg előrukkolni egy olyan programmal, amit garantáltan imádni és emlegetni fognak a kollégáid?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top