Szinkronizáló játék: ahol a csapatod a kedvenc filmed magyar hangja 

Csapatmunka

Oszd meg a bejegyzésünket

Képzeld el, hogy egy rendkívül izgalmas, de a rekeszizmokat sem kímélő kreatív együttműködéssel indul a csapatépítő programotok. A Team’Story szinkronizáló játék segítségével professzionális szinkronstúdióban és szinkronhangokkal újraírhatjátok kedvenc filmjeleneteiteket, mert csapatod tagjait szinkronszínészekké alakítjuk.

Hogyan segíti ez a csapatkohéziót?

Nagydumás Norbi, Agyalós Anna és Félős Flóra egy csapatépítő program előtt két nappal a munkahelyükön egy „spontán megalakult bizottságában” ülnek a vállalat közkedvelt társasági helyiségében: a kávézós részlegen.

Ma három témában hoznak ítéletet két munkafolyamat között. Fontossági sorrendben ezek:

  • Vajon jól fogják-e érezni magukat a beharangozott csapatépítésen? (Mintha csak céltáblának álcáznák magukat egy lőtéren.)
  • Hogyan bújhatnak ki a megszokott klikkesedések nyomasztó terhe alól, mennyire fog ez a nap az együttműködésről (is) szólni.? (Hiszen a csapat egy része korántsem egy party-arc.)
  • Méltatlankodó fintorok közepette vetik fel a nem mellékes kérdést is: van-e ennek az egésznek egyáltalán értelme? (Megint egy kötelező pofavizit.)


Két korty kávé között a küszöb alatt szökik be hozzájuk a félelem, hogy előreláthatólag most is csak az unalom és a feszélyezettség fog vetélkedni egymással.

Titkárnő Tamara eközben a jegyzeteit nézegeti és meglepődve jegyzi meg, hogy ma mindenki milyen savanyú arccal ül az irodában.

Forgatás

Te mindeközben nem a kávézós szobában ücsörögsz 

Hanem a hamis biztonságérzet és megelégedettség irodájában.

Épp ezért a sztori neked is tanulságos. Különösen, ha a hátad mögött vagy a teljes vezetőség figyelmét nélkülözve beszélik ki rendszeresen a munkatársak az erőltetett csapatépítők feszélyező szituációit.

Olyan „fakultatív és szabadon alakult” hármas alá céges bulikat, ahol mindig van néhány sarokban kuporgó kiváló munkamorállal rendelkező, de feszengő kolléga. A vontatott és „kötelezőnek” bélyegzett vállalati eseményeket.

Az első felmondólevélnél rosszabb is van

A viharfelhők általában ott kezdenek látszani igazán, amikor a munkavállalókon tapintható a jelenség: valami nincs rendben velük.

Majd a vállalaton is idővel látszani kezd. A motiválatlanság, a kiégés, a hatástalanság. 

Mutatjuk hogyan előzd meg! Feltételezem, hogy te is nyugodt és kiegyensúlyozott légkörre vágysz a munkahelyen, csapatot építő szociális kapcsolatokkal megspékelve. A teljesítmény és profit fontos, de nincs fontosabb a legemberségesebb főnök szerepénél.

Forgatás

Szükségük van arra, hogy megfelelően töltődjenek a munkán kívül is

Így tudnak a munkavállalók hosszú távon kreatívak, kiegyensúlyozottak és boldogok maradni. A szokványos csapatépítő programok talán eddig sem voltak túl eredményesek. 

Önbizalom – és kreativitáserősítő megállóhelyekkel érheted el, hogy valódi őszinteséggel mondják ki: „Ezt is megteszi értem a cég?”

Ilyen megállóhelyet ajánlunk most.

Egy olyan programot alkottunk meg, ami azt érezteti a résztvevőkkel, hogy a munkaadójuk mindent megtesz azért, hogy meglepje őket és törődésük jeléül felvonultatja nekik a kedvenceiket is: Péterfy Borit, Ónodi Esztert, Rajkai Zoltánt vagy Elek Ferencet, stb.

Szinkronizáló játék — itt mindenki megtalálja a saját hangját

A külföldi filmek, sorozatok és „nagy” mozifilmek izgalmas szereplőit is a magyar színészek hangja varázsolja szerethetővé, olykor ellenszenvessé.

Mindenkinek van kedvenc figurája.

Olykor szívesen bújnánk egy-egy jelenet erejéig DR. House szarkasztikus figurájába vagy épp Angelo Provolone (Oscar c. filmben) ikonikus szerepébe, ahol a feszültségünket levezetve mondanánk ki a bűvös mondatot: „Dobjátok ki, de expeditíven.”

A Team’Story csapatépítő sztori alapú taktikai társasjátékai arról lettek híresek, hogy még hónapokkal később is áradoznak róla az extrovertált, vibráló személyiségű és a halkszavú, visszafogottabb munkatársak egyaránt.

A Szinkronizáló játékunkban pedig felülszinkronizálhatjátok kedvenc filmjeitek párbeszédeit vagy akár mulatságosan szörnyű filmjeleneteket is.

Szinkronizáló játék segítségével a felszabadultságra váltotok bérletet

Olyan filmeket készíthettek, amelyet a legnagyobb mozirajongók sem láthattak még – ahol a vállalatvezető is akciódús kisfilmet gyárt a hangjával autós üldözésekkel, lövöldözésekkel és a végén még kiderül róla, hogy ő is ember.

Miközben a vállalati feladatlétra bármely fokán lévő munkatárs is magasságokba törhet, ahol hatástalanság érzése is köddé válhat, hiszen egy esemény cselekményszálaira lehet közvetetten hatással.

A saját hangjával.

Hangmérnök

Mindenki megtalálhatja a saját hangját

Az érzelmekkel teli hangot. Azt, amire mindig is vágytál.

Akkor is, ha hétköznap nem meri ilyen mértékben használni. Haragot vagy dühöt, örömöt; de akár a leghumorosabb figura szerepébe is belebújhat.

Több kultikus film eredeti dialógusait élhetitek át. A történetek dopamint és endorfint termelnek a szervezetben, amely a boldogsághormon előnyei mellett az emlékezetességért is felel.

Ezért egy olyan csapatépítő lesz ez a számukra, amit örökre a szívükbe zárnak. Az érzelmek az emlékeinkért felelősek. Az emlékek pedig a hatásra, amit másokban hagyunk.

A pozitív élményeket a vállalatodhoz kapcsolják.

A közösen átélt filmes sztorik összekovácsolnak titeket a szinkronizáló játékunkban

Akkor is, ha a mindennapi munkahelyi szituációkban akadnak kommunikációs bukkanók; és akkor is, ha az összhang oly irigylésre méltóan egyedi, hogy néha mintha némafilmet gyártanának, amiben csak az lenne a másik dolga, hogy feliratot szerkesszen.

Szabadjára engedhetitek a fantáziát, hogy egy kultikus filmből kivont beszélgetést akár céges helyzetekhez igazítsátok.

Átélhetitek az alkotás és kontroll érzését, ahogy hangotok szimbolikusan fellép a színpadra, hogy vastapson kapjon: ne kíméljétek az effektusokat, amiket a hangotoknak, a hangsúlyoknak, a hangulatoknak és az érzéseknek köszönhettek.

Itt a szócséplő értékesítő, szűkszavú IT-s is megtalálja a saját hangját.

 

Szinkronizáló játék workshop

A Team’Story elsősorban azért jött létre, hogy a csapatépítő minden résztvevője megtalálja benne a helyét, önfeledten, felszabadultan.

A szinkronizáló játékban 10-15-20-25 fős csapatokokban tapasztalhatjátok meg professzionális szinkronstúdióban, profi szinkronszínészekkel, pár órás elfoglaltság keretében, különböző filmekből válogatva az egyedülálló lehetőséget egy eredeti és nem mindennapi csapatépítésre.  Egy ilyen program az egymásra figyelést, a csapatmunkát, az összhangot hívja elő és ideális kollegiális ritmust teremt, nem beszélve a sok nevetésről és a szuper hangulatról.

Az ország TOP színészei olyan hangulatot teremtenek, ami még hónapokkal később is beszédtéma lesz.

A résztvevők megkapják a szövegkönyvet, majd az ismert szinkronszínész, a hangmérnök felkészítik őket a szinkronizálásra. Természetesen a felvételhez kellékek és technikai eszköztár is érkezik az eseményre. Beszélgetés és fotózkodás a szinkronszínésszel pedig emelik az egyedi élményt.

A  Team’Story játékaiban minden személyiségtípus megtalálja a helyét és szerepét és olyan munkatársak is szóba állnak egymással, akik a munkahelyen egy fél éves intervallumban sem tették volna.

Itt mindenki szerves része a csapatépítésnek.

Keresd a Team’Story csapatát és vessétek bele magatokat közösen egy legendás filmjelenetbe, ahol a tévéből, filmekből és sorozatokból ismert szinkronszínészek lesznek mosoly-és hangulatfelelőseitek! Mosolyba betonozzák a kollégák arcát és a lojalitását.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top