Ismerd meg a Team’Story-val együttműködő híres magyar színészeket!

Csapatépítő program színészekkel

Oszd meg a bejegyzésünket

Amikor a csapatépítő elején a cég munkatársai először pillantják meg a Team’Story színész bagázsát, onnantól valami megváltozik. Szinte tapintani lehet az energiákat a térben, mintha egy éppen zajló filmbe csöppennétek bele, egy olyan történetbe, amit a kedvenc sztárszínészeid vezetnek, a jelenlévők pedig önfeledten a sztori részévé válnak. Na de kik is a Team’Story színészei? Ismerjük meg őket!
  • Te jó ég, tényleg ő az?
  • Igen, a Valami Amerikás színésznő!

Ez simán előfordulhat veletek is a Team’Story csapatépítő elején, amikor realizáljátok, hogy a kedvenc színészeitekkel vagytok „egy házban”.

Olyan színészekkel, akiket a filmvászonról, sorozatokból, színpadról jól ismertek, és egy csapásra eseménydús utazásra indítanak benneteket. 

Hogy hova?

Mondjuk az 1930-as évek Chicagójába, A Sebhelyesarcú Al Capone gengszterei közé, vagy Kolumbiába, Pablo Escobar drogügyleteinek kellős közepébe. Vagy a Viszkis rabló nyomába.

Az élményekkel sűrűn megpakolt kalandos utazás első számú hangulatfelelőseit mutatjuk most be.Ők azok a magyar színészek, akik a csapatépítést felejthetetlenné és hónapokig tartó beszédtémává teszik a cégnél.

Hölgyeim és Uraim, a színpadon a Team’Story színészei!

A lányok.

Balázs Andrea

Emlékszel még Kasszás Erzsire? Ő az,  de ő nyerte a Nagy Duett-et is a TV2-n. A Csináljuk a fesztivált! című műsor zsűritagja. A TikTok egyik kedvenc figurája. A csapatépítésbe és a hivatásába végtelen energiákat pumpáló Balázs Andi a Karinthy Színház tagja, ahol olyan zajos sikerű előadásokban szerepelt már, mint A kis hableány, a Dollárpapa vagy a Fat Pig.

Energiával tölti fel a csapatot és garantáltan hosszan emlegetik majd a vele való élményeket!

Bajor Lili

Akinek olyan színésznagyságok vére csörgedezik az ereiben, mint Hámori Eszter és Bajor Imre, az hatalmas alakításokra képes. 

Lili szüleitől istenáldotta tehetséget örökölt és ezt bizony a csapatépítés során is bőségesen kamatoztatja. 

Jelenleg szabadúszó színész, olyan filmes és televíziós szerepekben tündökölt, mint a Keresztanyu, a Barátok közt vagy a Pappa pia.

Döbrösi Laura

Az ő jelenléte tuti megdobogtatja majd a szíveteket, és nem csak a srácokét! 

A Mi kis falunk, Az unoka és az HBO-s Aranyélet sztárja. Azt tudtad róla, hogy a Team’Story mellett aranykalászos gazda? Amúgy 14 évig tanult klasszikus zongorát és olyan színházi előadásokban alkotott maradandót, mint az Augusztus Oklahomában, az Üvegcipő vagy az Időfutár.

Gubás Gabi

Csapatunk másik nagyágyúja. 2012 óta a Thália Színház társulatának tagja, de játszott már a Nemzeti Színházban, a Pécsi Nemzeti Színházban, a Merlin Színházban, a József Attila Színházban is. Láthattad az RTL KLUB nagyszabású sorozatában, a Válótársakban is. Meghatározó szereplője volt olyan legendás előadásoknak, mint a Rokonok, a Három nővér vagy az Abigél.

Egy igazi művésznő, tőle biztosan inspiráltak lesztek.

Magyar színészek a Team'Story csapatépítő programján

Ónodi Eszter

Aki már látta élőben vagy a filmvásznon Esztert, az sohasem felejti el. A Jászai Mari-díjas színésznő Monte-Carlóban elnyerte az Arany Nimfa díjat, ragyogott a Valami Amerikában, több mint 50 színpadi szerepben varázsolta el a közönséget. Díjai, elismerései megszámlálhatatlanok.

Nálunk is mindig zseniális alakítást nyújt, igazi társasjáték partner.

Péterfy Bori

Vagányság, adrenalin, és energia. Ha voltál már Péterfy Bori koncerten, akkor tudod, erre számíthatsz tőle. Bori emellett a színházban és a filmvásznon is fergeteges színész, elég csak az HBO-s Terápiára, vagy a Poligamy-ban nyújtott alakítására gondolni. 

A lendülete garantáltan átível majd a Team’Story játékain is.

Ti jöttök, Fiúk!

Czető Roland

Színház, film, színkronszínészet, rajzfilm, mese, anime, sorozat, műsorvezetés. És persze Team’Story. Rolandnak bármi jöhet, minden szerepben lubickol. Ő az új Mickey Egér Magyar Hangja, a Rómeó és Júliában Benvoliót alakította a színpadon, míg a Trónok harcában ő volt John Snow hangja.

Tehetsége kifogyhatatlan, és a hangulatot mindig felpörgeti.

Elek Ferenc

Mostanában a BUÉK és Pesti balhé c. filmekben láthattad. Színházi szerepei közelítenek a 100-hoz, Jászai Mari-díjas színész, jelenleg a Budapesti Katona József Színház oszlopos tagja. Ferit idézve „Sokféle állapot, érzelem kavarog bennem”, a Team’Story csapatépítőin is bármilyen karaktert magas szinten formál meg. 

Őt is hihetetlenül kedvelik a résztvevők. Nagyon szerethető figura.

Faragó András

Az egyik legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínész. A Budapesti Operettszínház aranytorkú és elismert tagja. Játszott a Keresztanyuban, a Valami Amerikában, olyan filmsorozatokban, filmekben szinkronizált, mint a Maffiózok, a Dr. House vagy az Elvis. 

Legendás hangját élőben is imádják. 

Horváth Kristóf

Vagy ismertebb nevén “Színész Bob”, aki nem mellesleg az 1. PILVAKER győztese, országos bajnok slammer, filmszerepek bátor megformálójaként tűnt fel a Viktóriában, a Stricikben, Az elsőszülöttben vagy éppen az Undorgroundban. 

Szenzációs improvizációs képességét a csapatépítésben is kamatoztatja. 

Kovács Lehel

A kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja. Olyan produkciókban játszott parádésan, mint a Drága örökösök, a Nyitva és a Munkaügyek. A Junior Prima díjas színész a Munkaügyek című sorozatban alakította magas szinten Kareszt, a Drága örökösökben Szappanos Kristófot, az Aranyéletben Gyukát. 

Nálunk mindig a sztorik középpontja.

Rajkai Zoltán

Hangja, megjelenése, alakítása önmagáért beszél. A Budapesti Katona József Színház színésze. Játszott az Alvilág című RTL-es sorozatban. Szinte minden magyar reklámban őt hallod a Breftől a “kockázatokon és mellékhatásokon át” a Vision Expressig.  Közel 100 színházi szerepet játszott már, a játékfilmekben is otthonosan mozog. Szinkronszínész, állandó Bradley Cooper magyarhang (pl. a Másnaposokban).

Taktikai csapatjátékunkat nagyon komolyan veszi, aki a kihívást keresi, őt keresse a magyar színészek között!

Tovább is van, mondjuk még?

A Team’Story színészrepertoárja szinte kimeríthetetlen.

Olyan karakteres magyar színészek alkotják még a csapatunkat, mint Csőre Csaba, Takács Zalán, Prohászka Fanni, Rábaközi Gergő, Messaoudi Emina, Janka Bence, Pásztor Csaba…és persze még sokan mások.

Ebben a kreatív összefogásban rejlik a bagázs mindent elsöprő, lendületes ereje.

Összegzés

A Team’Story csapatépítője több dolog miatt különleges.

A vállalat munkatársai egy olyan történetben találják magukat, ahol a nyomozós vacsorák, a kódfejtő játékok, a szabaduló szobák és a kincskerés élménykavalkádjában első osztályú magyar színészek játékával találkoznak.

Ahol szereplés, szorongás még nyomokban sincs, csak jókedv, gigantikus nevetések, és a csapatot észrevétlenül összekovácsoló feladatok.

Ha te is szeretnél átélni a sztárszínészekkel egy felejthetetlen történetet, amelyben minden munkatárs felhőtlenül érzi magát, válaszd a Team’Story csapatépítőjét!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top