Minden az egyedi céges műsorokról, amely rólatok szól    

Izgalmas csapatépítő a Team'Story-val

Oszd meg a bejegyzésünket

Minden ígéretesen induló csapatépítő nagyjából ugyanott vérzik el: a kötelező és egysíkú programon.

Lehet bármilyen összeszokott egy céges kultúra, ha egy szabadidős céges eseményt a  feszélyezettség jár át, vagy a választható programok száma mindössze egyre redukálódik, akkor annak a vége könnyen lehet szájhúzás.

Miben más egy Team’Story csapatépítő és mi hogyan küszöböljük ki ezeket a problémákat?

A válasz a kezdetekben rejlik.

Hajtós Berci, a Team’Story alapítója a saját szavaival mesélte el egy alaposan összeszedett cikkben ennek a folyamatát: szinte organikusan, 100%-osan gyakorlati tapasztalatokra alapozva kerültek feltérképezésre azok az igények, amely őszinte HR-es és munkavállalói szájakból hangzottak el.

A leggyakrabban előforduló visszajelzéseket összegyúrtuk egy alapkoncepcióba, amelyet játékos formában engedtünk szabadjára. 

Itt nem ér véget a történet, az igazi csemege a hazai sztár színészek csatlakozása volt, hiszen maga az alapötlet is egy filmbeli inspiráció nyomás született: spontán improvizációs játék amatőr színészekkel, az utca embereinek bevonásával.

Az, hogy az ötlet nem csak papíron mutatott jól, a kezdeti – és azóta is tartó- sikerek igazolták vissza.

Team'Story nyomozós csapatépítő

A legnépszerűbb a 6 szálon futó, sztori alapú taktikai játék, 3 valós ihletésű, választható történetszállal. Mivel mind a három sztori alvilági vonulatú (Al Capone/ Pablo Escobar/ Viszkis rabló), ez extra felszabadító hatással bír a játékosokra – képzeld csak el, hogy van végre egy terep, ahol büntetlenül áthághatod a törvényeket, hiszen az ettől lesz “fun”!

Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy Magyarország TOP színészei nem csak a felvezető sztorit játsszák el, hanem végig, az improvizációs részeknél is aktívan gondoskodnak a jókedvről – mindvégig egy tág mozgásteret hagyva a résztvevőknek a bevonódásra, mindenkinek a személyiségétől függően.

Hihetetlennek hangzik, hogy hazánk legismertebb színészeit nem egy zsúfolt moziteremből/ otthoni képernyőn figyelheted, hanem testközelből, mintha egy hús-vér mozifilm pörögne a szemeid előtt, aminek Te is a részese vagy?

Pedig a Team’Story nem állt meg itt, több olyan egyedi céges műsort rakott össze neked, amiben egytől egyig nyakig benne vannak a színészek – a varázslatos játékuk, elragadó személyiségük legjavát beletéve.

Ha már ennyit emlegettük őket, ideje konkrét neveket is hoznunk (a teljesség igénye nélkül): Ónodi Eszter, Balázs Andi, Péterfy Bori, Döbrösi Laura, Elek Ferenc, Rajkai Zoltán, Kovács Lehel, és kiváló kollégáik.

Team'Story nyomozós csapatépítő

Sokukat nemcsak kiváló alakításukról, hanem szinkronszínészi munkásságáról is ismerheted – és ha már itt tartunk, mi lehet nagyobb élmény, mint a legismertebb magyar hangokkal együtt résztvenni egy szinkronizálós workshopon?

Rugaszkodj el a forgatókönyvtől és alkosd újra a cselekményt – és élvezd, ahogy átjárja a termet a vidámság!

Mindehhez profi technikát biztosítunk, így vérbeli szinkronszínésze válhatsz Te is!

A pszichológia a szenvedélyed és szeretnél többet megtudni a kollégáid személyiségéről?

Akkor a pszichológia workshopnál keresve sem találhatsz jobbat: főleg, mert – mind az összes céges esemény- sztár színészekkel spékeltünk meg, így ki más lehetne alkalmasabb társaság a rejtett humán erőforrások feltárására, mint azok az emberek, akik hivatásuknál fogva mesterien bánnak az emberekkel?

Itt nem merül ki a választék, gondoltunk azokra is, akik mindenféle kötöttségtől irtóznak és szeretik, ha előtérbe kerülnek az egyedi elképzelések.

A Team’Story megalkotta a “mindent bele vegyesen”, az összes programelemelet felvonultató, teljesen a megrendelői igényekre támaszkodó programelemét stílusosan a Freevent névre keresztelve.

15-20 programelem egy csomagba gyúrva, hogy biztosan mindenki megtalálhassa a kedvére valót, így biztosan nem távozik senki lógó orral. 

Ha nagyobb csapattal érkezel, azt is örömmel vesszük, hiszen többször is tisztelt meg bennünket 200+ fő a bizalmával – és nem bánták meg.

Ha pedig még szabadabb keretekre vágysz, akkor egyszerűen csak keress meg bennünket az egyedi igényeiddel- cserébe egy-másfél felejthetetlen órában lesz részed!

Ha Te is osztozol a véleményünkben és szerinted is vétek elpazarolni a csapatépítés lehetőségét egy felejthető céges eseményre, akkor bízd a céges programodat a Team’Story csapatára, Magyarország TOP színészeivel karöltve – és a hónapokig tartó mosoly, illetve a céges lojalitás garantált!

Mit kell ehhez tenned?

Mérd fel a lehetőségek terepét itt!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top