Unatkozni itt? Az kizárt! Ez a Team’Story csapatépítő eseménye!

Csapatépítő program színészekkel

Oszd meg a bejegyzésünket

A ‘Tímsztori’ sztori

Nos, azt talán már tudod, hogy a Team’Story csapatépítő története egy újkeletű kezdeményezés, melyben régebbi és ‘újvonalas’ kitűnő színészeink egyesítik erejüket. Milyen cél érdekében is?

Ezt a programot megrendelheted céges bulikra, összejövetelekre, csapatépítő hétvégékre, feledhetetlen pillanatokat szerezve sztori alapú játékainkkal kollégáidnak és magadnak is. Minden esemény más és más, a színészek világhírű sztorikat adnak elő  egy karnyújtásnyira tőletek. Ettől úgy érzed, mintha a Netflix Pablo Escobar-ról szóló Narcos című sorozatában ülnél vagy a Viszkis c. magyar sikersztori részese lennél. 

A jelszó: élőben! 

Ezt nyilvánvalóan élőben a legjobb és legérzékletesebb megtapasztalni, úgymond a saját bőrünkön – ez garantáltan nem mindennapi élmény. A színészek is átszellemülnek és a napi rutinjuk óhatatlanul átmegy egy átélt, szenvedélyes szereplésbe és előadásba, melyben eggyé válhatnak az élet egyéb területein dolgozó emberekkel, közös nevezőt találva a színészet és a játék örömében.

De azt el tudod-e képzelni, hogy milyen lehet a hangulata egy-egy ilyen eseménynek? Nos, leírni szinte lehetetlen ezt is, de megpróbáljuk érzékeltetni. Ebben segítségünkre lesz pár idézet is a színészektől, melyek pontos képet adnak ezen programok egyéni, sajátos és legfőképpen építő jellegű mivoltáról, hatásairól. 

De előbb nézzünk pár szót, ami leírja ezt a két órás élményt, ami persze mindig más, de a közös kulcsszavak, mint kapcsolódási pontok hasonlóak:

 • jókedv
 • önfeledtség
 • átélés
 • szervezkedés, taktikázás, játék, cinkoskodás, összefogás, 
 • együtt lélegzés
 • öröm
 • mosoly
 • kacagás
 • szeretet
 • ölelés
 • szenvedély
 • szentimentalizmus
 • nosztalgia
 • szív, lélek és ész ….. 

Sok kapcsolódó szót tudnánk még írni, de nézzük meg, hogyan állnak ezek össze egy-egy csapatépítő program alatt! Az érzelmek sorrendje változhat, de mindegyik „feeling” megjelenik előbb-utóbb és olyan vonzó, csábító elegyet képez, aminek igen nehéz ellenállni!

Team'Story csapatépítés

De hogyan vélekednek erről a színészek?

Ahol mindenki örömét leli 

Elek Ferenc: Segíthetünk a munkahely közösségé válásában, jó ezt a folyamatot érzékelni és részesének lenni színészként.

Messaoudi Emina és Gubás Gabi: Nagyon szeretünk a Team’Story csapattal dolgozni. Egyrészt, mert olyan kollégáimmal játszhatok együtt, akikkel egyébként nem szoktam. Másrészt, mert nagyon szeretem a társasokat, imádom a rejtélyeket, a nyomozós filmeket, a szabaduló szobákat és ennek egy tökéletes egyvelege, amit a csapatunk tud. Nagyon élvezzük, hogy itt ténylegesen játszunk, nem csak a szerepet, hanem magát a játékot is.

Amellett, hogy közelről figyelheted az ikonikus színészeket ‘munka közben’, és az általuk teremtett történet részévé válhatsz. Ezt egy színházban vagy a moziban így nem élheted át, ezért is tartjuk páratlan kezdeményezésnek a Team’Story  programot.

Közösségi élménybomba

Ónodi Eszter: Azon dolgozunk, hogy a legizgalmasabb sztorikat biztosítsuk, játsszuk el nektek. Mindegyik szerep, vagy játék attól különleges, hogy pillanatok alatt bevonja és magával ragadja a résztvevőket a sokrétű sztori, a játékok ötvözete és a felvehető karakterek egyvelege. Ettől annyira édesek a résztvevő játékosok, és ezért olyan felhőtlen a hangulat minden egyes alkalommal. 

Faragó András Topy: A mi játékainkban folyamatos és közvetlen a kontaktus! Együtt vagyunk jelen, együtt játsszuk ezt a társast, együtt szórakozunk. Ez adja meg minden résztvevő számára az izgalmas és remek hangulatot! Személy szerint nagyon csípem ezt a játékot, Színészileg pedig egy nagyon közvetlen feladat és új kihívás volt számomra. 

csapatépítés

Egy teljesen más világ, mint a többi csapatépítő

Péterfy Bori: Szerintem ez a csapatépítőknek egy teljesen más világa, amit alkottunk a Team’Story stábjával. Ebben az élő társasjátékban együtt veszünk részt a cég kollégáival és gyakorlatilag olyan érzésem szokott lenni, mintha újra gyerekek lennénk, hiszen a legizgalmasabb csapatokat gyerekkorunkban építettük. Több szálon fut a a sztori, így sok mindenre ad lehetőséget: biztosan megtalálod benne, azt, ami igazán te vagy. 

Czető Roland: Én vagyok a Team’Story narrátora, műsorvezetője vagy mesélője, ha úgy tetszik. A fő feladatom minden egyes alkalommal, hogy Ti felejthetetlen élményben részesüljetek. Számomra az a legfontosabb, hogy mindenki jólérezze magát a történeteinkben, így halad szépen előre a csapat. Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk egy csapatépítő keretein belül!

Nálunk a hegy megy Mohamedhez és nem fordítva – helybe megyünk és a filmek varázslatos világát az öledbe rakjuk, Neked csak élvezned kell, majd mi színészkedünk!

A változatosság gyönyörködtet

Rajkai Zoltán: Azon túl, hogy a Team’Story számomra egy nagyon cool játék – amiben a karakterem sokkal szabadabban és változatosabban létezhet -, nagy öröm, hogy olyan kollégákkal is együtt lehetek, akikkel amúgy ritkán, vagy soha nem találkoztam a pályámon. A közös játék velük és persze a vendégekkel életre szóló élményeket ad nekem is és bízom benne, hogy nekik is. 

Döbrösi Laura: Én azt szeretem a Team’Story-ban, hogy mindegyik történet más. A játékot magát tulajdonképpen mindig ti alakítjátok, mintha így életre kelne egy társasjáték. Amúgy 3 sztori közül választhattok. Ha szeretnéd kipróbálni, akkor keress minket!

Böngészd honlapunkat és merülj el a lehetőségekben, majd ne késlekedj hívni minket! 

Erősítő hatások

Rábaközi Gergő: Bármilyen fajta Team’Story programot viszünk a céges ügyfeleknek mindegyiket nagyon élvezem. Új és váratlan szituációk jönnek szembe, amikkel kezdenünk kell valamit. Nekünk pedig nagyon jót tesz koncentráció-, és az improvizációs készségek terén. A résztvevőknél pedig határozottan erősíti a csapatszervezést, a delegálást és a feladatelosztást, röviden a hatékony a csapatmunkát és persze az összetartást.

Jó hangulat csapatépítésen

Epilógus

Az talán nem kérdés, hogy ez az “őrült” élmény valóban mesebelivé varázsolja a megszokottnak hitt csapatépítőket, kialakitva egy fesztelen légkört, amiben sokszor kollégák is úgy találnak egymásra, ahogy ez a mindennapi életben talán soha nem történhetne meg. 

Egyben a főnök-alkalmazott viszony is lazulhat kicsit – legalábbis arra az időre – és közelebb kerülhet egymáshoz mindenki, megerősítve ezzel a csapatszellemet és a további előrehaladást. Kell ennél jobb csapatépítő?

Ha át szeretnéd ezt élni, akár cégvezetőként, keress minket bátran! Ha pedig a főnöködnek szeretnél ajánlani minket, ne tétovázz!

Csak hívjatok további információkért és időpont egyeztetésért, addig pedig tekintsétek meg eddigi munkásságunkat!
Találkoz(z)unk hamarosan! 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top