A Team’Story szolgáltatásainak hat fő jellegzetessége

Team'Story csapatépítés

Oszd meg a bejegyzésünket

Emlékszel a legendás 1986-os Mexikó-Anglia labdarúgó-világbajnokság mérkőzésére, amikor Diego Maradona, az „Isten keze” góljával meghökkentette a világot? Olyan pillanat volt, ami megváltoztatta, hogyan látjuk a futballt és bemutatta, hogy a játék valójában mennyire kiszámíthatatlan és izgalmas.

Nos, a Team’Story programkavalkádja is éppen ilyen: újradefiniáljuk a csapatépítés fogalmát, ahol a váratlan fordulatok és a kreativitás átformálják a munkahelyi dinamikát.

Készen állsz, hogy csatlakozz hozzánk egy olyan élményre, ahol a szolgáltatásaink hat fő jellegzetessége úgy visz át a célvonalon, mint Maradona a labdát a gólvonalon túlra?

A különleges eseményeink minden résztvevő számára felejthetetlen kalandot ígérnek.

Lássuk, melyek ezek a jellemzők, amelyek a Team’Story programokat olyan egyedülállóvá teszik.

1. Interaktivitás

Minden programunk alapja az interaktivitás – főleg a sztori alapú taktikai játékunknak.

Egy ilyen csapatépítő során a résztvevők nem (csak) passzív megfigyelői az eseményeknek: ők maguk is a történet részévé válnak (szereplés nélkül).

Ezt az élményt olyan programelemekkel érjük el, amik izgalmasak mind az introvertált, mind az extrovertált személyiségeknek egyaránt.

Hisz a Ti döntéseitek és cselekedeteitek befolyásolják a kimenetelt.

Így mindenki aktív részese lehet a programnak, személyre szabott élményekben részesülve – emlékekkel gazdagodva.

2. Szabadon választható programok

A választás szabadsága kulcsfontosságú a Team’Story filozófiájában.

Tudjuk, hogy minden cég, csoport, alosztály és személy más és más, ezért kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább tetsző tevékenységet.

Legyen szó nyomozós játékelemekről és kaszinózásról (a sztori alapú játékok esetében), kreatív workshopokról vagy pszichológiai tréningekről, a választékunk biztosítja, hogy mindenki magának/maguknak való programot találjon.

3. Lehetetlen nem élvezni

A Team’Story eseményein a szórakozás olyan biztos, mint a napfelkelte.

Olyan varázslatos szolgáltatás-választékot állítottunk össze, ahol a kaland és a nevetés kéz a kézben jár, lebontva a gátlások vaskos falait.

Nálunk a jókedv olyan természetes, mint az esőerdő zöldje, és célunk, hogy mindenki úgy távozzon, mint aki éppen kincset talált – széles mosollyal az arcán és a szívét vidám élményekkel megtöltve.

4. Igaz történetek alapján

Sok eseményünk inspirációját valós történetek adták.

A történelmi személyiségektől kezdve (Al Capone, Pablo Escobar), a híres bűnügyekig (A Viszkis), sztori alapú programjaink például a múlt izgalmas eseményeit hozzák el a jelenbe.

Szeretnél többet megtudni történeteinkről? Katt ide!

Team'Story csapatépítő

5. Top színészek

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legkiemelkedőbb színészeivel dolgozhatunk együtt.

Ők nem (csak) a történetet hozzák el nekünk. Valósággal életre keltik a karaktereket is, még felejthetetlenebbé téve a céges eseményt.

A színészek jelenléte, aurája és profizmusa a szórakozás legmagasabb szintjét hozhatják el cégetek következő csapatépítőjébe, miközben a résztvevők közvetlen közelről találkozhatnak kedvenceikkel.

6. Teljes körű szervezés

Minden eseményét a kezdetektől a végéig mi szervezünk, biztosítva, hogy a résztvevőknek semmivel se kelljen foglalkozniuk – csak élvezni a programokat természetesen.

A szervezés magában foglalhatja a helyszín kiválasztását, az étkezést, a technikai eszközöket és minden egyéb logisztikai feladatot, ami a zökkenőmentes lebonyolításhoz szükséges.

Nektek csak egy dolgotok van: hátradőlni, és elengedni magatokat.

Záró gondolatok

A Team’Story eseményein részt venni olyan, mint becsatlakozni egy varázslatos expedícióba, ahol a csapatépítő programok megszokott (sokszor unalmas) világából egyenesen egy olyan különleges kalandba csöppentek, ahol nem csak összeforrasztjuk a csapatot, de a kreativitás tüzét is lángra lobbantjuk.

Itt nem csak emlékeket gyűjtesz, hanem olyan kincseket, amik belakják szíved legmélyebb pontjait: nagybetűs ÉLMÉNYEKET.

Ha készen állsz, hogy csapatoddal együtt átéljetek egy ilyen rendkívüli utazást, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Várjuk, hogy együtt írjuk meg a Ti sztoritokat és csapatod történetét egy felejthetetlen kaland keretein belül!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top