Így egyesít a Team’Story 4 programelemet a csapatépítőd során!

Csapatépítő program színészekkel

Oszd meg a bejegyzésünket

A nyomozóvacsora, a kincskeresés, a szabadulószoba, a kódfejtés és a kaszinók világa már önmagukban is izgalmas fordulatokat rejtenek és képesek azonnal behúzni a résztvevőket. Mi pedig úgy döntöttünk, hogy ebből az élményből nemcsak egy „gombócot” mérünk, hanem sokkal többet, sőt egyesítjük őket egy csapatépítő során.

Lelki szemeink előtt sokszor felbukkannak a csapatépítőnkön részt vevők arca:

Fürkésző kíváncsiság, ámulatba hajló meghökkenés, szélesre nyíló mosoly.

Látjuk a kikerekedett szemek egyre fokozódó figyelmét, a csapattagok rögtönzött kupaktanácsát, a résztvevők önfeledtségét, amikor már teljesen átadják magukat a játéknak.

Egy olyan játéknak, amit komolyan vesz mindenki, ami olyan kollégákat vonz egymás mellé, akik előtte alig vagy egyáltalán nem is beszéltek egymással.

Az egyes programelemeknek és a sztárszínészek közreműködésének köszönhetően azokat is aktivizálja a sztori alapú történet, akik nem szeretnek szerepelni. Még jó, hogy nem is kell! De tervezni, taktikázni, együttműködni és minimális feszengés nélkül emlékezeteset szórakozni igen.

Milyen programelemeket kínál a Team’Story?

Team'Story kaszinó témájú csapatépítő

Nyomozóvacsora

Na de ki is a gyilkos? Ki követte a bűntényt? Ki lehet a legfőbb gyanúsított?

Aki él-hal a krimiért, a rejtélyes sztorikért, a talányos titkokért, annak a nyomozóvacsora remek „terep” lehet.

Az pedig hab a tortán, amikor a csapattársakkal közösen kell kideríteni a bűnügy részleteit, megtalálni a „közelben” bujkáló tettest, rajtaütni a bűnösökön.

A pattanásig feszült nyomozás során egyre több részlet lát napvilágot, egyre izgalmasabb történésekkel találja szembe magát mindenki.

A kollektív nyomozásnál kiemelt szerepet játszanak a tisztázó kérdések, a nyomokat felfedő párbeszédek, az izgalmas információcserék.

Mindenki belebújhat egy kicsit Sherlock Holmes vagy Watson doktor bőrébe.

Kincskeresés

Az összesen 120 perces program több játékában is az összes résztvevő újra gyerek lehet. Ez alól a ‘Kincskeresés’ sem kivétel, a maga kb. 25 percében nem nehéz visszarepülni mézédes gyerekkorunkba. 

Elég csak arra a pillanatra gondolni, amikor egy rejtély befészkeli magát a csapattagok elméjébe és addig-addig kutatják, keresik, míg meg nem találják a „kincset”.

Elképesztő látni az arcvonalak változásait a résztvevőkön, ahogy a kezdeti kérdőjelek a végére alaposan kiegyenesednek, ahogy a csapat együtt dolgozva, kalandokkal bőségesen gazdagodva még inkább megerősödik a csapatépítő során.

Szabadulószoba

Képzelj el egy helyet, ahonnan nem könnyű kiszabadulni!

Vagy ahonnan mást kell kiszabadítani.

A Team’Story játékában általában feltűnik egy méretes cella, benne pedig egy magányos rabbal. Aztán úgy is adódhat a szituáció, hogy valamelyik csapattársad kerül börtönbe. 

Még érdekesebb az, hogy ezesetben neked mit kell elkövetned ahhoz, hogy bejuss hasonló helyekre, vagy te tegyél hűvösre másokat!?!

Miért annyira népszerűek a szabadulószobák egy csapatépítő eseményen?

Folyamatosan fenntartják az izgalmat és állandó kihívást jelentenek a résztvevők számára: vajon hogyan lehet kijutni vagy kijuttatni valakit? A Team’Story esetén ennek inkább az ellenkezője tartja fenn az izgalmat…

A Team’Story-ban is visszaköszönnek a rejtvények, az együttműködés elemei, a lebilincselő párbeszédek, miközben a megoldás felé vezető úton apró kalandokba, feladványokba ütköznek a csapattagok.

Kódfejtő játék

Kódolt üzenetek, amelyek érkezhetnek a sztárszínészektől is? Apró kis információmorzsák, amitől egyre tisztább lesz az a bizonyos kép? Egyre inkább összeálló mozaikdarabkák, amelyek végül segítik felfedni a nagy rejtélyt?

Igen, igen és igen.

Ez vár rád/rátok a Team’Story-ban. Úgy lehet mozgalmas az egész játék, hogy közben nincs szükség lótásra-futásra, szempárok kereszttüzében lévő szereplésre, hanem közös kutatás, szórakozás, rejtvényfejtés egyvelege jelenik meg.

Kaszinó

Hollywoodi produkciókban előszeretettel köszönnek a vissza a kaszinós jelenetek, elég csak a Másnaposokra, az Ocean’s Eleven-re vagy a legendás Kaszinó című filmre gondolni.

Ezért is jutott eszünkbe a játék tervezése során, hogy a szerencsejátéknak, a kaszinók különleges légkörének, az egyedülálló atmoszférának teret és lehetőséget adunk a csapatépítő során.

Hadd kóstolhasson bele mindenki a mini Las Vegasba, miközben az izgalmak, élmények, nem várt fordulatok futószalagon érkeznek. Arról nem is beszélve, hogy a jó információk kemény pénzekbe kerülnek… Tudtok elegendőt gyűjteni a győzelemhez?

Team'Story kaszinó témájú csapatépítő

Team’Story csapatépítő mix 3 választható történettel

Fogtuk tehát a fenti programelemeket és szépen összegyúrtuk egymással egy csapatépítő eseménybe.

Arra törekedtünk, hogy egyetlen program se legyen kötelező (rád milyen hatást gyakorol a kötelező szó?).

Azzal, hogy szabadon lehet választani, a habitushoz megfelelő játéktípushoz csatlakozni, egyből tovatűnik a feszengés, mindenki bátran merülhet el abban a játékban, amelyikben szeretne.

Ehhez jön 3 alaptörténet, amelyből lehet választani, de akár cégre szabott egyedi sztori is kikerekedhet.

Mit tehettek a 3 választható alaptörténetben?

  1. Az Escobar örökség

Merüljetek el a kolumbiai Medellín veszélyes, de izgalmas világában, ahol Pablo Escobar, a legendás drogbáró hagyatéka vár rátok.

Ebben az alaptörténetben ti veszitek át Escobar birodalmának irányítását, ám ez nem csak a hatalom és a gazdagság átvételét jelenti, hanem a felelősséget is, hogy megőrizzétek és tovább építsétek azt az örökséget, ami a világ egyik legrettegettebb emberétől származik. Szövetségeseket és riválisokat egyaránt találtok ebben a kalandban, ahol minden döntésetek történelmet írhat.

  1. Capone szövetségének rejtélye

Chicago, az 1920-as évek vége. Al Capone, az amerikai történelem egyik legismertebb gengszterfőnökének uralma alatt áll a város.

Ebben az alaptörténetben ti vagytok azok, akik felfedik Capone gengsztereinek szövetkezését. Belekóstoltok azokba a titkos üzletekbe, amik Chicago alvilágát mozgatták, és felfedezitek a szövetségek, árulások hálóját, amely Capone birodalmát egyben tartotta.

  1. A Viszkis

Csatlakozzatok a magyar történelem egyik legkarizmatikusabb bűnözőjének, Ambrus Attilának, alias a Viszkis rablónak az izgalmas és kalandos életéhez. Itt ti vagytok az agy a műveletek mögött, tervezve a rablásokat és kijátszva a rendőrséget, hogy mindig egy lépéssel előttük járjatok.

A történet során ügyességetek és ravaszságotok is próbára tesszük, ahogy a legzseniálisabb bankrablásokat hajtjátok végre, a szabadság és a kaland szele kíséretében.

Ezek a lenyűgöző alaptörténetek, megfűszerezve a TOP színészek tehetségével, ígéretes kalandot és felejthetetlen élményt kínálnak, ahol ti írhatjátok a történelem új fejezeteit.

Ezek a lenyűgöző alaptörténetek, megfűszerezve a TOP színészek tehetségével, ígéretes kalandot és felejthetetlen élményt kínálnak, ahol ti írhatjátok a történelem új fejezeteit.

Csapatépítő játék 5 az egyben

Nyomozóvacsora, kincskeresés, szabadulószoba, kódfejtés és kaszinók világa.

Azzal, hogy a fenti 5 játéktípust egyesítjük, megspékelve a sztárszínészek mesteri játékával és egy kalandos történet bontakozik ki, a résztvevők úgy érzik magukat, mintha egy film kellős közepébe   csöppennétek

Az adott kornak megfelelő, de nem hétköznapi módszerekkel lehet előrejutni úgy, hogy a siker érdekében egy ütős taktikát alkalmaztok.

Az eddigi visszajelzések alapján a csapat 94,7%-a remekül érzi magát benne és nem kell azon aggódni már a csapatépítő előtt (és alatt is), hogy vajon mindenki bevonható-e a játékba, vagy a fele csapat csak passzív szemlélője az eseményeknek.

Ha a cégednek, munkatársaidnak egy életre szóló élményt szereznél, miközben szeretnéd a kollégák elkötelezettségét erősíteni, jókedvüket az égig repíteni, akkor keress bennünket bátran!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top