Filmek és mesék, amiket akár kollégáiddal is szinkronizálhatsz

szinkronizálás

Oszd meg a bejegyzésünket

Mi lesz, ha az ország legnépszerűbb színészeit, egy profi szervezői csapatot és a cégedet egy helyre engedjük? Egy felejthetetlen csapatépítő, aminek a végére mindenki jobban megismeri egymást. Bár sok program közül lehet nálunk választani, az egyik legnépszerűbb a filmes szinkronizálás, ahol magyar színészek instruálásával világhírű sztárok bőrébe bújhatnak a résztvevők. Vigyázat! Az élmény garantáltan isteni lesz!

Biztosan sokan játszottak már ‘szinkronizálósat’, amikor egy youtube videó, TV-s előadás, vagy épp a kedvenc filmjük alatt lenémították a hangot és a lehető legviccesebb dolgokat adták a szereplők szájába, saját hangjukkal. Azt viszont már kevesebben mondhatják el magukról, hogy mindezt a kollégáikkal együtt, egy céges csapatépítő keretein belül csinálták, közismert és népszerű szinkronszínészek instrukcióitól kísérve.

Álomszerűen hangzik? 

Nem csoda, hiszen a legtöbb, elcsépelt csapatépítő inkább kínos, mint vicces, és a résztvevők egyetlen vágya, hogy végre haza mehessenek az eseményről és megszabaduljanak a kínos helyzettől. Pedig nem kéne törvényszerűen traumatikus vagy negatív élménynek lennie a csapatépítőknek. Profi szervezéssel, jól megválasztott és a csapatra szabott feladatokkal, illetve egy isteni stábbal nem hogy nem lesz rossz élmény, de egyenesen fergeteges buli kerekedik majd belőle, aminek a végén alig akarnak hazamenni a kollégák…

Ez nem álom, ez a Team’Story a HillSounddal

Csak kérned kell, és már teljesítjük is szinkron vágyaidat! Technikai segítségünkkel és ismert szinkronszínészekkel világhírű filmeket vagy meséket tudsz majd újraszinkronizálni, 5-50 fős csapatokra kalibrálva. Szoros összhangban fogtok együtt dolgozni, miközben hangot kölcsönöztök az ismert karaktereknek, ami nem csak kiváló móka lesz, hanem a csapatmunkát, az egymásra figyelést és a kollégák közötti összhangot is nagyban segíti.

Programunk keretében betekinthettek a szinkronstúdiók működésébe és a profi szinkronszínészek munkájába budapesti stúdiónkban, sőt számtalan vicces kulisszatitkot is elmesélünk nektek! Ráadásul kérés esetén profi stábunkkal ki is tudunk települni és egy általatok választott helyszínen tartjuk meg ezt az izgalmas programot. 

És megnézhetitek a termeket, a keverőpultot, lesz ott szinkronszínész, lesz ott hangmérnök, minden a szakmából… 

Lennél Bond? James Bond?

Gondolj a kedvenc filmedre, és képzeld el, hogy a legjobb jelenet szövegét Te mondod el… Vagy épp teljesen mást mondasz a suhanó képkockák alá, amitől hangos nevetésben törnek ki a kollégáid.

Szinkronizáló workshopunk alatt bármi megtörténhet, két dolog viszont biztos: a jókedv és a felszabadult hangulat. Na meg persze az ország legnépszerűbb színészei, akikkel nem mindennapi élmény együtt “bulizni”. A külső helyszínt Ti mondjátok, a “bulit” viszont mi biztosítjuk zseniális színészi gárdánkkal, akik segítenek kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből és a munkától elrugaszkodva is közel hozni egymáshoz az embereket.

Csapatépítőnkön Te lehetsz majd Nicolas Cage, Angelina Jolie, Robert De Niro vagy épp Julia Roberts magyar hangja, és igény esetén akár szövegkönyvel a kezedben élheted bele magad a leghíresebb színészek ikonikus szerepeibe.

“Csak egy lány vagyok, aki itt áll egy fiú előtt, és arra kéri, szeresse ők” – mondja Julia Roberts a Sztárom a párom című romkomjában. Itt egy hollywoodi sztárt játszik, aki összejön a Hugh Grant által alakított kis könyvesbolt-tulajdonossal. Valljuk be, kevés nő nem szeretné ezeket a szavakat Hugh Grant szemeibe mondani, még ha csak képernyőn keresztül is.

Van olyan program is hogy a cég kollégi NARRÁLNAK egy jelenetet, a következő bekezdést, erre írhatnánk át 🙂 tök jó lesz.

“Itt úgyse jössz át!” vagy épp “Fussatok, bolondok” a Gyűrűk Ura két ikonikus – eredetileg komoly hangvételű – idézete. De hát a legkomolyabb tartalmakból is lehetnek olyan mémek és szállóigék, amik aztán az egész internetet letarolják, mindennapos röhögést szolgáltatva ezzel a telefont görgető embereknek. Az már csak rajtatok múlik, hogy a szinkronizáció pillanatában milyen hangsúllyal mondjátok a szavakat, vagy hány céges meet előtt kezdtek el ‘fussatok, bolondok’-os mémeket küldözgetni egymásnak a csapatépítőt követő hetekben.

“Vodka-martini. Rázva, nem keverve” – hangzik James Bond szájából híres ital rendelése, ami minden bevetése során kötelező elem, persze szigorúan két kiosztott pofon vagy lekapott bond lány mellett. De mi lenne, ha mindezt a srác az IT részlegről szinkronizálná alá, macsóként szemkontaktust tartva, miközben az egyik színészünk tölt neki még egy adag alkoholt, ha már ilyen jól beleéli magát a szerepébe.

Ez persze csak néhány példa a filmtörténet ikonikus mondataiból és filmjeiből, aminek céges szinkronizálását vétek lenne kihagyni. Lehettek Shrek vagy épp Szamár, a híres “Ott vagyunk már?” jelenetben, hogy aztán a céges kocsiban is ezekről poénkodhassatok az összes munkaügyi utazásotok során, vagy épp a Rossz Anyák című film ikonikus mondatait sorolhatjátok a kollégákkal karöltve. Először a csapatépítőn, aztán minden indokolt és indokolatlan pillanatban, csak hogy biztosan vicces legyen.

@teamstory.hu

Viccből már te is szinkronizált otthon a TV előtt, igaz? Ezt most az ország meghatározó szinkronszínészeivel is megtehetitek 🤓🤗 Keressétek a www.teamstory.hu -t. #szórakozás #workshop #csapatépítő #csapat #teambuilding #élmény #elmeny #foryoupage #foryou #fy #szinesz #hires #hiresleszek #film #szinkronhang #szinkron

♬ 哔 2s消音 – Official Sound Studio

Összefoglalva: imádni fogjátok

Miért választanátok egy unalmas és kínos csapatépítő programot, mikor ilyen bulikon is részt vehettek, mindezt a kedvenc magyar színészeitekkel. Csak írjatok nekünk, és az előzetesen leegyeztetett időpontban már adjuk is a szövegkönyvet, cisszentjük az italokat, hozzuk a színészeket és garantáltan fergeteges élményt adunk a cég minden tagjának, vezetőktől a juniorokig.

Legyetek egy estére a hollywoodi színészek magyar hangja, felejtsétek el a munkahelyi problémákat és bulizzatok egy hatalmasat a kollégákkal!
Keressetek, írjatok és válasszátok felejthetetlen csapatépítő játékunkat!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Lorem ipsum dolor sit amet

Te is átélnéd a csapatépítés új dimenziót?

Csapatépítő program színészekkel
Scroll to Top